Stand By Me

Garantie extinsa gratuit pentru aparatele de aer conditionat Daikin

Extinderea garantiei - cadoul nostru pentru tine

Imediat ce cumperi un echipament Daikin, te inregistrezi pe platforma Stand By Me si beneficiezi automat de extinderea gratuita a garantiei. Aceasta facilitate se aplica pieselor de schimb si presupune prelungirea perioadei de garantie de la 3 la 5 ani. Trebuie doar sa alegi o companie autorizata de Klima House sau Daikin pentru montarea echipamentului.

Sanatate si confort

Pentru a beneficia permanent de o calitate optima a aerului din locuinta ta, curata in mod regulat filtrele de aer si schimbatorul de caldura al aparatului. Astfel, sanatatea ta si a celor dragi va fi in siguranta.

Eficienta ridicata si costuri reduse

Solicita mentenantele sezoniere de la firmele autorizate Klima House sau Daikin pentru inlocuirea consumabilelor, dar si pentru mici reglaje care vor ajuta unitatea sa functioneze mai eficient si sa aiba un consum de energie mai scazut. Verificarea preventiva te ajuta sa eviti interventiile si costurile suplimentare neprevazute.

Piese de schimb originale

La aparitia unei defectiuni, beneficiezi automat de piese de schimb originale certificate de firma Daikin si de partenerii acesteia. Asadar, poti fi linistit ca echipamentul tau va functiona la parametrii optimi o perioada indelungata de timp.

Beneficiile tale