Politica de Livrare

Prima pagină » Politica de Livrare

1. POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din TERMENII SI CONDITII ale magazinului online www.klimahouse.ro .

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. printr-o notificare scrisă (email).  

Termenul de procesare a comenzii este de 1-2 zile lucrătoare. Termenul de livrare al produselor este intre 2 și 5 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier). În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi. 

Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai pe teritoriul României. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător. 

ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor. 

Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. asigură transportul gratuit al comenzilor doar in loc. Cluj Napoca, in restul tarii costul fiind suportat de cumparator. 

In cazul in care produsele nu se afla pe stoc, clientul va fi instiintat telefonic vis-a-vis de termenul de livrare, iar comanda va fi procesata doar cu acordul lui. 

Produsele comandate vor fi livrate în intervalul orar 7:00 – 17:00, în funcție de traseul curierului. ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. nu poate garanta o oră fixă de livrare. 

ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră. 

Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii,  în acest caz, ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. nu își asumă nicio răspundere în numele curierului. 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. 

Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului. 

Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat. 

In cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil,  ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 3 de zile lucratoare. 
 

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, reprezentantii ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. vor anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. În cazul în care cumpărătorul nu este de acord cu termenul nou de livrare și anulează comanda, atunci sumele de bani achitate in avans de catre CLIENT pentru produs sau serviciu vor fi rambursate in termen de maximum 3 de zile lucratoare. 

In cazul in care ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii. 
 

Produsele comercializate de ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de CLIENT la efectuarea comenzii.  

ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L.  are dreptul de a refuza comenzile suspecte (număr foarte mare de produse comandate sau repetarea unor comenzi returnate). 

 

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE 

Tariful standard de livrare este prezentat in momentul plasarii comenzii in magazinul nostru online www.klimahouse.ro. 

Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata.  

Coletul este depozitat in vederea livrarii pe perioada agreata de catre firma de curierat conform politicilor sale interne. 

 In cazul in care nu se poate realiza livrarea sau nu se ridica pachetul  in acest interval, acesta va fi returnat catre compania noastra. Ca masura restrictiva pentru clientii cu istoric negativ, ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata, integral, in avans. 

Dacă, coletul este deteriorat la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze coletul, sa informeze curierul pe loc, apoi sa contacteze ALTERNATIV KLIMA HOUSE S.R.L.  Reclamațiile ulterioare referitoare la acest aspect vor fi nule. 

Livrare rapidă

Livrare rapidă în
toată țara.

Retur produs

Returnarea produselor se poate efectua în termen de 14 zile.

Suport telefonic

Asistență tehnică: 0756 087 039  | 0745 992 900, L-V: 09:00-17:00

Metode de plată

Plata se poate efectua online sau prin ordin de plată.

Shopping cart

Sign in

No account yet?